It is currently Wed Aug 10, 2022 1:35 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jun 05, 2011 6:19 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 05, 2011 6:11 pm
Posts: 1
I have a spreadsheet with about 20 gauges. I updated previous monthly data (that had no issues) with new data. After I updated the gauges about half of the gauges had the gauge range changed to a percent (100%, 200%, etc) from a number (1, 2, etc). I verified that the data for the gauge range is numerical and even deleted and re-created a gauge to no avail. The alert ranges are still as before (1-2 green, 2-5 red, etc) and the current value is correctly pointing to the right tick mark (although it is in percent). Any thoughts??????


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Mon Jun 06, 2011 2:02 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Jul 01, 2010 9:06 am
Posts: 175
Dear BeGraphic user

Can you please send me your file.

With this file I can solve this problem more efficiently

Best regards
BeGraphic's team


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Jun 15, 2011 3:08 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 01, 2011 10:27 pm
Posts: 4
I am now having the exact same issue. Is there a fix?


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Jun 15, 2011 3:46 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 01, 2011 10:27 pm
Posts: 4
I have more information on the bug;

If you have multiple guages (say # 1 to 10) and you have the scales set to automatic or manual (but not a percentage), and the target (value return) cells are formated for 'number', then everything works as intended.

However, lets say you set gauge # 5 to reference a cell that is formated as a %, as soon as you update animations, all subsequent guages (#6-10) will all switch to a perentage display regardless if they are in automatic or manual mode.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Jun 15, 2011 5:35 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 01, 2011 10:27 pm
Posts: 4
Temporary fix:

You will need to change your formulas and cell formating to have the gauges display correctly.

example;
Before
cell a1 = 50
cell a2 = 100
cell b2 = A1/A2 (formated as percent) = 50%
After
Cell b2 = (A1/A2)*100 (formated as number with 0 decimal places) = 50
and in the guage setup, enable advanced mode, In scale select 'with scale' and in graduation's unit type %

kind of a pain to go through and edit a few hundred formulas and update parameters on 65+ guages but it's the only solution I have found.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Fri Jun 17, 2011 8:25 am 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Jul 01, 2010 9:06 am
Posts: 175
Dear BeGraphic user

We have reproduce the problem you encountered, and working on a solution.

We will keep you informed when the problem will be solved.

Best regards


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Fri Jun 17, 2011 2:14 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Thu Jul 01, 2010 9:06 am
Posts: 175
Dear BeGraphic user

A new version correcting this problem is available on http://www.begraphic.com/download.html


Best regards
BeGraphic's team


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Wed Apr 15, 2015 11:08 am 
Offline

Joined: Wed Apr 15, 2015 11:06 am
Posts: 1
Every time I attempt and make a gage or any visual it says "Ths part must be accesed for a gathering". Why am I getting this blunder?

_________________
http://www.chessrivals.net/


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group